Saturday, October 29, 2011

Intervju sa Antoniom Sanchezom


Iako gnusne scene iz Libije, ekipi Blogofanzina i poluhobitskom stanovništvu donose zanimljive novitete. Ekskluzivno na Blogofanzinu – video materijal snimljen sa članom izgnane subkulturne grupe pajaca i ratnika.


Najzad smo došli do materijala koji je bio blokiran i skrivan kako od strane Vlade Crne Gore, tako i CIA-e i paraolimpijskog komiteta mladih zarad demokratskih tekovina u svijetu i očuvanja mira u mediteranskom pojasu. Naime, grupa kurvinih sinova, krvavih odmetnka, izroda i disidenata na čelu sa fantomskim revolucionarom Antoniom Sančezom koja već godinama djela u ilegali, septembra mjeseca ove godine (MMXI) je dala zapanjujuć intervju u kojem se otkriva svjetska teorija zavjere iliti interesa, nevidljiva ruka koja drži crnogorsko društvo i kulturno jezgro, kao i frapantne izjave i prognoze ishoda pobune u Libiji. Naravno bilo je riječi i da li će se crna Gora vratiti na Evroviziju.
Kako ezoteričkim kuloarima kolaju priče ova grupa nesretnika će biti pomilovana posledično padu tiranskog režima Moamera El Gadafija za koji se sumnja da ih je donirao i snadbijevao benzinom za uzvrat švercovanim samolepljivim sličicama i markicama sa likom Josipa Broza Tita.
Posle navedenih nemilih događaja, a po demokratiju vrlo milih (jel te?) i u ovoj grupi su nastali unutrašnji poremećaji i kako iz nezvaničnih izvora saznajemo, grupa se prodemokratski okreće.
Jake prijateljske spone sa Libijom su pukle, a preokret je najavljen i u pomenutom intervjuu.
Uskoro!

1 comment: