Sunday, October 2, 2011

Interracial gangbang i zašto ga nema

Koristeći facebook rječnik ovo bi bio „onaj čudni momenat kad misiš da tuđe govno previše dobro za tebe“.  Belruskoni ima harem barely legal fufica, malo Maroko, malo Murtovina, više seks skandal, ogavni senzacionalizam, sumrak civilizacije i ostale nepodobšine. A meni došlo da zavapim – eh da mi je. Jer u ovom „hemoroidu na šupku svemira“ gdje mi živimo seks  skandal izgleda nije dovoljno skandalozan. Ovdje su još na snazi skandali predseksualne revolucije, predsjednik ne jebe sa strane, ali se mršti na određene stihove himne. Niko izgleda ne jebe ničiju ženu, niko se ne rnje o skupštinskog kolegu, a o kakvom interracial gangbang-u nema ni govora. Kakva laž.  A kako bi bilo dobro da se ovdje desi jedan Anthony Weiner koji fotografiše svoje nabubrele bokserice pa šalje zainteresovanim studentkinjama. Ali ne, ne, crnogorski Weiner bi bio diskreditovan zbog rata za mir, Veskobarovih para, zemunskog klana, bokserice nikad ne bi ni stigle na red.
Potreba da se neko diskredituje seksom valjda dolazi na onom stupnju kada ništa drugo odvratno ne možete da nakačite nekom, pa mu zavirite u spavaću sobu i history u browseru.  A mi nismo još tamo, niti ćemo brzo.
Evo recimo Milo. Koliko ja (i svi ostali) znam Milo je, in no chronological order,  voleo da sprcne:  estradnu umjetnicu - Jami, karijatidu patriotske umjetnosti - Radmilu i nacionalnu manekenku - Jelenu. Možda i uvoznu radnu snagu - S. Č. ali to nikad nije dokazano, a i vjerovatno je ZZZCG protestovao zbog zapošljavanja stranaca.  Naravno, nikad niko nije osjećao potrebu da to zalijepi na naslovnicu, da uplakana Lidija prokune pleme Đukanović i povede Blaža u rod. A i zašto bi kad je bilo toliko nacionalnih, vjerskih, ratnih,  mafijaških, hoštaplerskih i drugih diskreditacija,  pa seks nikako da dođe na red. Sa opozicijom je isti kurac, samo što nikad nije kurac u pitanju nego udba, pare iza Maše i mafijaški prijatelji. A gdje bi mi bili kada bi jedan od tih nesrećnika koji se uzajamno optužuju za šurovanje sa režimom, recimo šorao po režimu jer sa starim drugarom iz DPS-a dijeli pissing fetiš, pa ih je razdvojila politika al ih spaja žuta tečnost. 
Zato ja sanjam dan kada ćemo iz mraka civilizacije preći u sumrak, pa umjesto da se iščuđavamo što je neko veleizdao majku Crnu Goru saznati da je organizovao orgije sa koksom i nekim psima koji su ih jebali. Ko ona Katarina Kresal, iz one Slovenije, one što je uspjela.

Slobodan Giga Bosnić

1 comment:

  1. i zašto je Zapravo,dakle medjutim jedan visoki zvaničnik Crne Gore zavranio pjesmu "ko je jamio jamioo"

    ReplyDelete