Tuesday, October 4, 2011

Odluka je na mjestu, govna jedna

Vesna Medenica:  Svi ste vi govna

Povodom već poznate intrige i skandala u državnim/fudbalskim/podzemnim institucijama i kladionicama - o zaboravnoj sutkinji koja je postala nezaboravna, zaboravivši da zaključi par utakmica i sudiji koji je pod sumnjom dopinga sudio i više nego što običan sudija može, predsjednica suda Montenegra je izjavila da nije bilo grešaka i da se utakmica nastavlja po propisima.
Šta će presuditi UEFA, još se ne zna, jer postoje indicije da su utakmice namještene na 10+ golova. Da je koeficijent veliki, a da u svemu učestvuje fudbalska mafija. Ipak, kako se ne javljaju iz ovih institucija (UEFA i FIFA), na snazi je i dalje Vesnina izjava. Naravno uz opasku da su novinari govna i zaključak jebem vas u usta škrbava, što je kasnije rekla da je pokupila još davno od Deja Savićevića.

Da se podsjetimo: dvoje uglednih crnogorskih sudija sa državnom i FIFA licencom - sudije Slavka Vukčević koja hronično zaboravilja da svira ofsajd, a kasnije i kraj utakmice, što je rezultiralo da se na gradskom stadionu još igra utakmica koja je trebalo da bude završena rezultatom iz predviđenih (tzv regularnih) 90 minuta – 1:0 za domaćina, kao i Mušika Dujović koji je derbiju začelja uletio sa tribina sa pištaljkom i crvenim kartonom poslao sutkinju Evicu u svlačionicu. Posle utakmice je izjavio da mu se učinilo da je dotična povrijedila članak.
Neumorni sudija
Povodom navodne afere u koju su upleteni ovo dvoje časnih sudija i atleta, kako saznajemo, neće biti pokrenut nikakvi disciplinski postupak u Sudskom savjetu.
Na konferenciji za novinare na pitanje kaliko misli da je objektivna nadoknada vremena, sutkinja se ubila šakom u glavu i rekla da je zaboravila mlijeko i upaljenu ringlu doma. Smeteno i brzo je ustala i nestala iz sale za novinare. No nije ona kriva, niti zaboravna, no mi imamo kriminalaca dosta.
U međuvremenu su se javili iz još jednog grada sa informacijom da sutkinja Slavka ni njima nije svirala kraj utakmice, a utakmica je počela još prije dvadesetak dana. Treneri pišu peticiju i molbe UEFA da se prekinu utakmice i pod cijenom službenog rezultata tj, poraza za zelenim stolom i kazni, jer fudbaleri ne mogu više. Umorni su, nisu jeli, a neki djecu nisu gledali jer su otišla sa tribina pravo u školu.

1 comment:

  1. hahahahahahahahahahah.... šampioni svih kategorija!!! upravnici svih odbora!!!!!! kapa dolje!!!

    ReplyDelete