Friday, June 21, 2013

Vinogradi i spektakli

Ralje u koje je zapao crnogorski neoliberalizam koji se potpomaže narodnim parama iz državnog budžeta, doveo je do toga da sve kompanije u zemljii propadnu. Posle Radoja Dakića, KAP-a, MANS-a, Srpskog Vijeća, sada je na rubu propasti i crnogorski brend Plantaže A.D. Čovjek i Diva koji je imao strateški plan spasa svih ovih preduzeća, najzad je uspio da progura svoju spasonosnu ideju i pomogne poslednje pomenutoj kompaniji. 

Naime, stanje je takvo da danas veliki faktori tržišta uzimaju Dive za spas sopstvenog interesa. Kao što je do prije koju godinu bio slučaj da Hipotekarnu banku spašava Stevan Radusinović, danas Plantaže spašava crnogorska Jelena Karleuša – Slavko Kalezić
Slavko Kalezić, crnogorska lavica i muzička diva, najavio je svoj koncertni spektakl, koji će održati na prostoru Plantaža, 29. novembra ove godine. Kao što je čitava crnogorska javnost upoznata - naša najlikvidnija i najuspješnija kompanija (poslije Prve banke CG), je pred kolapsom i bankrotom. Prodaja vina je odavno postao neprofitabilan posao i Slavko je u tome vidio priliku da pronađe adekvatan prostor za svoj dugoočekivani nastup, u svom rodnom gradu. Naime, pošto je svima poznato da su SPC ''Morača'', stadion ''Pod Goricom'', plato ispred crkve ''Svetog Đorđa'', itd. – isuviše mali da prime armije Slavkovih obožavaoca, ovaj multimedijalni umjetnik se odlučio za Plantaže.

Uz pomoć svog strica Zorana Kalezića i svog ujaka Velibora Džomića (čija je majka od Kalezića - bjelopavlićkih), Slavku je obećano da će specijalno za njegov koncert, sve sadnice na Plantažama biti sasječene i uklonjene, kako bi ovaj muzički spektakl prošao bez ikakvih fizičkih smetnji i kako bi se tom akcijom pomoglo Plantažama.

Slavko je poručio, preko svog twitter i facebook profila sljedeće: ''Dežurne tetke neka crknu! Ovo će biti najveći muzički spektakl u istoriji Crne Gore! Biće to najveća i najbolja produkcija ikad viđena! To će biti revolucija, i pomjeranje granica u šou-bizu! Dobro došli na GOLDEN LIONES DIVA LA VIDA LA VIVA SHOW!''

Slavko se unaprijed zahvalio generalnim sponzorima koncerta, među kojima je izdvojio: Božen Cosmetics, Herbafast Concept, Mitropolija Crnogorsko-primorska, Glavni ''grad'' Podgorica, kao i medijske sponzore: AD Pobjeda i  radio ''Svetigora''. Kako je najavio, Kalezić će započeti svoj koncertni spektakl sa svojim čuvenim hitom ''Muza'', koji je posvetio Mariji Šerifović.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNE SNIMKE SA PROBA NAŠEG MULTIMEDIJALNOG UMJETNIKA:



4 comments:

  1. blogofanzin jebe keve!

    ReplyDelete
  2. u koju je crkvu ovo snima? :)

    ReplyDelete
  3. I ovde da ponovimo:

    Molimo Vas da ne dezavuisete javnost sa ovim izmisljotinama! Covek nema veze sa ovim, sto nam je potvrdio i u privatnoj poruci!

    http://oi43.tinypic.com/33er3p5.jpg

    ReplyDelete
  4. Hahaha ljudi iz "Očuvajmo Našu Prirodu", vi bi trebalo da se bavite čuvanjem Bukve. Bukva je lijepo listopadno drvo koje je u narodnom vokabularu stavljeno za one koji shvatajju stvari "bukvalno"

    Na našoj FB stranici je sve objašnjeno ;) Samo uživajte i čuvajte Bukve

    Naša FB stranica
    https://www.facebook.com/pages/Blogofanzin

    ReplyDelete