Saturday, June 29, 2013

Nećkanje kao fetiš


Zamišljam scenu. Ne može bit do ovako: Ogromna debela balerina sa maljavum nausnicama, karmin kao dlanom nanesen preko lica... pocijepani baletanski rozi triko na njoj i malo perja visi sa celulitne zadnjice koja se sliva u naslagama prema poslednjoj tački gravitacije gdje iz prslih baletanki, na kojima se slijepila davno nagažena žvakaća guma, vire debeli prsti sa palezoičkim ostacima ljuske na vrhovima.
U ćošku, u svilenkastoj i pedantnoj baletanskoj suknjici, bijelim hulahopkama, malim baletankama, sklupčan drhti on. Ranko Krivokapić. Povio tanke nožice i kao fetus stegnut, cvili dok mu sa suze i bale slivaju na pod. Velika sado mama-balerina poteže jarko crveni bič i krešti poput ranjene gorgone.

- Ustani, slino! Biću te! Natrljaću te na moju pičku! Ti si moj Dildo!
- Neee... - drhtavim glasom skiči Ranko iz ćoška sobe. Pokriva oči ručicama. Ne želim da me trljaš o pičku....
- Ćuti! Lizaćeš mi čmaaar, lizoguzu.
- Neee... - skiknu Ranko, ali ga prekide pljesak biča u vazduhu.
- Sad ću da te progutam pičkom!
Prilazi malom drhtavom ranku zjapeći svojom modrom omaljavom vaginetinom....
Ranko skiči poput malog prasića i cvili, dok sa očiju padaju suze...Milost  moja divooo... ja sam samo...
- Ja Ranko ovo ne mogu ovako!
 Velika krmača karminisanih brkova ga prekida. Šou zatihnu na sekund.
- Šta je bilo sad?
Ne mogu brate, ovo je prebolesno, osjećam se baš bolesno i morbidno, kaže Vojin Đukanović i skida periku.
- A šta je sad stari? Samo još malo molim te, taman sam se uživio. Jesi vidio kako cvilim? Samo mi još malo fali da svršim i onda se budi zvijer u meni...
- Ne mogu, brate. Shvati. Ja sam otišao penziju, pokrao sam što sam mogao, a pogledaj me sad. Glumim nekog mater familijas monstruma pred kojim ti izvodiš neku muku i neko nećkanje. Ja znam da tebe to pali, da ti voliš da vrištiš dok te jebem, ali glupo je. Glupo je brate. Ja ionako nemam veze sa svom ovom pričom. Ne znam zašto sam ja junak ove pričei odakle ja bilo kome padoh na pamet... Ma nek ide sve u pičku materinu...i ti i ovaj scenarista...  što piše ovaj tekst...

Splaššš!!!

Ne ne,stvarno ne valja. Koji će mi kurac Vojin Đukanović.. u pitanju je nećkanje Ranka Krivokapića i SDP-a. Treba objasniti koketiranje sa javnosti, na najgluplji mogući način. Objasniti trivijalnost na koju padaju građani. Sto puta ih zajebi, opet će jadni gledati u tebe.

Pobogu, zauzimači prostora crnogorskog! Da li ste vi normalni? O kakvom čekanju Ranka Krivokapića pričamo ovdje? Kad je on uradio što za Crnu Goru? Za građane? Da li je moguće da se toliko palo u moralu i motivu,da se Ranko Krivokapić uzima kao bilo kakva opcija? 

„Gospodo“, nećkanje je porno fetiš malog čmarnog SDP-a. Oni obožavaju da glume žrtve silovanja i da se deru uz neki zid kako ovog puta neće dići nogu i kako će neko naić na zamku za licice između njihovih nogu. 

Ali neće, oni su gladna profuknjača koja voli da ga prima sve dok drže MUP, Aerodrom, Univerzitet, komad privrede na primorju... oni su ta hobotnica i najveći problem našeg društva. Kao i naše neznanje i provincijalizam. Čak i ako bi SDP učinio nešto protiv politike DPS-a, to nije zbog građana, nego zbog njih i njihove guzice.
Ovo je samo još jedan sado-mazo cirkus parazitske partije, crnokošuljaške frakcije kulturološki izopačene, koja se sa DPSom kolje iza kulisa sasvim ravnopravno i raznim kurvinskim metodama ucjenjuje cijelu Crnu Goru. Zapamtite, cijelu Crnu Goru!

Oni su uništili Univerzitet i doveli razne štakore da igraju profesore.  Proizvode instant intelektualce i „zemunski klan“ studenata povjerenika. Oni su „vječna opozicija“ u vlasti koja nikad ne izlazi. Oni imaju Vujicu Lazovića, pobogu! Što će vam veća diskreditacija od ovog otvarača za konzerve...

Arhont Pastuv
"Vodič za idiote"

3 comments:

  1. ne znam kolike su vam kite, ali muda su vam ogromna.

    obozavateljka :P

    ReplyDelete
  2. dajte kontakt email

    ReplyDelete
  3. blogofanzin@gmail.com

    Samo bucaj

    ReplyDelete