Tuesday, June 4, 2013

Domoljublje iz stomaka!

Dragi kurčići i pičići, dok vam jeza prolazi kroz noge slušajući kakvog Urbana, Noru Džons, Dipeš Mod, Glembajeve i ostale palce, Blogofanzin vam skreće pažnju na novu ekskluzivnu vijest sa crnogorske muzičke scene. 

Naime, nekadašnji krilni centar Košarkaškog kluba ‘’Zabjelo’’ iz Titograda, legendarni crnogorski kantautor – Božidar Božo Bulatović, snimio je novu navijačku pjesmu za našu fudbalsku reprezentaciju, originalnog i unikatnog naziva – ‘’Crna Goro, volim te!’’. 

Kako BLOGOFANZIN ekskluzivno saznaje, pjesma je snimljena u Božovom kupatilu, dok je naš legendarni pjevač kakio, odnosno srao. U izjavi za BLOGOFANZIN, Bulatović je izjavio: ‘’Bilo je jako teško ozvučiti kupatilo i ukrotiti eho, koji proizvodi španska keramika. 

Ipak, uz pomoć mog dobrog prijatelja i izvršnog producenta – Mihe Radonjića, uspjeli smo da stvorimo uslove za dobar snimak.’’ Božu je, svakako, najteže palo pjevanje u toku sranja, odnosno izbacivanja govanceta iz utrobe, jer je trebalo ići do treće oktave. 
Ipak, kako kaže, pogledao ih je Bog i tog dana Božo je imao dijareju: ‘’Proliv mi je omogućio da postignem pravi efekat u glasu kakav sam želio. I srećom, potrajalo je. Tog dana sam pio kafu, jeo neke mandarine, i spontano je krenulo. Bolovi su bili nesnosni, ali smo za našu Crnu Goru bili spremni da uradimo sve! Iz prvog pokušaja smo snimili ovu prelijepu domoljubnu pjesmu, i to sve zahvaljujući žitkoj stolici!’’ Iskreno smo zahvalni Božu Bulatoviću što, na ovaj način, participira u očuvanju i promociji crnogorske kulture.

POSLUŠAJTE EKSKLUZIVNI SNIMAK:

9 comments:

  1. ''Naime, nekadašnji krilni centar Košarkaškog kluba ‘’Zabjelo’’ iz Titograda, '' A jeste nenormalni i bolesni! :))))))))))) sto je ovo ljudi. crkoh

    ReplyDelete
  2. ONLINE ANKETA

    'Free Mne Society'

    je neformalna anketa koja ima za cilj shirenje ideje nepriznavanja mafijaske vlasti na svim nivoima, u okupiranoj Crnoj Gori.

    Ako se slazete sa ovom idejom, mozete glasati sa 'DA', ili link do ankete

    http://tiny.cc/FreeMneSociety

    postaviti na sajtove, blogove, forume, Fejsbuk, Tviter i portale, u cilju promovisanja ideje SLOBODNOG CRNOGORSKOG DRUSTVA.

    ReplyDelete
  3. POSTO PJESMA IMA MUDA NE CUDI ME VASA ZELJA DA JE POVUCETE ZA KURAC

    ReplyDelete
    Replies
    1. Savršeno si u pravu, jer im je kurac najdalje što mogu viđeti.
      Uzaludan li je život ljudi koji ga posvete mržnji, prosto me je stid da u istoj državi živim sa ovakvim oblicima života.

      Delete
    2. Hahahahaha <3 ne podižite mi čitanost paceri

      Delete
    3. Božo, koliko si platio Tifi da ti odlaje ovu pjesmu.

      Delete
  4. Sve ovo fino nadji Boza pa mu reci odusevice se xaxaxaxa
    Možda bi bolje prošao da je pjevao Crna Goro mrzim te xxaxaxaxa limit nema dalje

    ReplyDelete