Sunday, December 2, 2012

Raschko fajts bek!


ODMAZDA. To je riječ koja kruži večeras crnogorskom čaršijom. Riječ od koje strepe autori ovog bloga. Naime, vijesti koje su tmurno nedeljno poslepodne učinile još tmurnijim, stigle su iz zgrade Vlade.
Kako očevici prepričavaju, danas je u kasnim satima, iznad Dva kovčega, umjesto bijelog dima, štrcnula bijela tekućina u vidu fluidnog vatrometa. To je znak, kako kažu, da su izabrani novi orgijaši iz reda orgijaša crnogorske elite.

Mandatar i predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, iako izložen velikom iskušenju i “slatkim“ mukama, uspio je da sastavi novu crnogorsku Vladu. Među manje/više očekivanim imenima, sve samim iskusnim i prekaljenim “guzicama”, po čijim kalupima se već čitave dvije decenije proizvode ministarske fotelje, potkralo se i jedno veliko iznenađenje. U narednom sazivu Vlade potpredsjednik SDP-a Raško Konjević Pirsing biće ministar policije.
Ovu informaciju su nam potvrdili i čistačica stepeništa i dežurni portir Vlade i, pod uslovom da ih ne pominjemo, dodali da je prva reakcija Raška Konjevića, u hodniku zgrade, bila da se zakleo da će mu prvo biti da se osveti svima onima koji su se sprdali sa njim, a prije svega  intelektualno-kriminalnoj grupi Antonio Sančez i Kurvini sinovi i uredništvu sajta Blogofanzin, te da ni Čedu Popoviću neće ostatiti dužan.

U svom prvom obraćanju novinarima, nakon izbora na novu funkciju, Raško je obećao da će se obračunati sa neorganizovanim kriminalom i već narednih dana u operaciji “Konjska muva” prikovati za pravdu članove fantomske grupe Antonio Sančez i Kurvini sinovi i kulturno-pornografskog bloga Blogofanzin.
Raško Konjević je takođe dodao da će, nakon ovih diletanata, stisak lisica i penetrantnost pendreka, osjetiti i podgorički biznismen Čedo Popović.

Na pitanje novinara BBC-a, koji odlično poznaje crnogorske prilike, da li je to sujeta proradila kod njega, viti Raško je odgovorio da se radi o vrlo opasnoj i vrlo neorganizovanoj grupi kojoj treba stati na rep. „Zbog takvih ljudi, već godinu dana nisam popio dobru kafu u Carinama“, izjavio je Konjević.

Kako saznajemo, iz bliskih izvora Antoniu Sančezu i Kurvinim sinovima, članovi grupe su se razbježali kod jataka, a čak imamo i senzacionalnu, mada ne još i potvrđenu, informaciju da je u toku operacija promjene pola i kompletnog fizičkog izgleda jednog od članova benda. Takođe smo saznali i šta piše u tajnim knjigama Vatikana, ko je ubio Kenedija i koga će da hapsi Aleksandar Vučić, ali to nije bitno za ovaj tekst, pa drugi put…


3 comments:

  1. i mi ivicu dacica za trku imamo

    ReplyDelete
  2. najbolji tekst do sad

    ReplyDelete
  3. ljudi, posaljite ovo rasku na mail obavezno..ako vec nije stiglo do njega..

    ReplyDelete