Thursday, December 20, 2012

Franović završio u bolnici zbog išijasa i bruha


Posle jučerašnjeg Blogofanzinovog slavlja na Cetinju povodom 19. decembra, i spektakularnog nabacivanja Sanji Vlahović, Zarija Franović je po “osvitanja do zore” nestao u nepoznatom pravcu i nešto kasnije danas završio u bolnici.


„Teglio sam neke pare od bonusa pa mi je iskočila kila iznad kite“, glasio je Fejsbuk status koji je Franović „postovao“ danas nešto prije emitovanja serije Larin izbor.
Ova informacije je potresla Crnu Goru i držala u šoku svih pet minuta, dok svi nisu sjeli da gledaju pomenutu seriju. (valjda je Lari umria ćića), a po emitovanju se pokrenula debata koja će imati glavno mjesto u emisiji 100 % na temu: Šta je aktuelnije? Smak svijeta ili odlazak Zarije Franovića?

Može se reći da je jedan od rijetkih ljudi koji se u svojoj zemlji, svrstava rame uz rame sa popularnošću smaka svijeta. Naime ovaj čovjek je izazivao razne manje „smakove“ na svih sto kilometara crnogorske željeznice.
Kako javnost zna, Zariju je  nekoliko dana prije smaka, smaknuo Britva zbog prebrzog završetka renoviranja pruge Podgorica - Nikšić posle samo 23 godine.

Posle današnjeg rutinskog zahvata na nadfalusnoj izbočini, Franović je vidno raspoložen odgovarao na naša telefonska pitanja.

Kako kaže, još u ostavci je naveo da se nije “nešto osjećao dobro”, te je morao da napusti posao.
Naime, Franović je sebi ove godine mimo plate isplatio dodatnih 13.478 miliona  eura.  I zadobio je povrede na radu prenoseći te pare kući.
O ovoj situaciji u Željezničkoj infrastrukturi obaviješten je bivši ministar saobraćaja Andrija Lompar, ali i aktuelni Ivan Brajović. Kako kažu, znaju da je Ćiro Franović uzeo pare koje je trebalo investirati u sistem kočnica na mašinama, ali da će on sve to vratiti kad se oporavi
Veći je problem, kako kažu, što je Franović kući otišao vozom i još ga nije vratio iz porodične garaže, pa je pruga  u blokadi.

No comments:

Post a Comment