Thursday, December 13, 2012

Kolonoskopija



Danas nešto posle 16 časova, premijer Milo Đukanović primljen je u Urgentni blok KCCG zbog jakih bolova u donjem dijelu abdomena. Naložena je hitna kolonoskopija koju je sproveo lično ministar zdravlja dr Miodrag Radunović, a nalaz pregleda je bio sasvim atipičan. Naime, u debelom crijevu premijera pronađen je novinar Darko Šuković, koji je više mjeseci u nazad proglašen nestalim, a poslednji put je bio viđen u emisiji "Živa istina" kada mu je gost bio upravo Đukanović. Nakon primljenih laksativa i višečasovnog naprezanja, srećni tata Milo je defecirao malog Darka.
Čestitamo!

Kako dalje saznajemo, posle gnusnog, ali radosnog i po CG istorijski značajnog događaja, Premijer se osjeća bolje, malo je dehidrirao i poslat je na kućno liječenje i odmaranje.

Drugim riječima ovo je jedan tekst o srećnim završecima ili: izgubljeno nađeno.
Naime, jedna od paradigmi u Crnoj Gori je, ako se “izgubi čovjek“, ili “nestane“ potražite ga kod Mila Đukanovića. Antirežimski cinici bi primijetili da ako čovjeka pojede mrak, treba se obratiti  režimu. Da, ako ga pojede mrak. Ali ne treba biti toliki pesimista.
Mrak u našeg gospodara je dvostran. Mrak podzemlja, ali i mrak konfornog anusa.

Zbog previše ulizica oko sebe i bolova u donjem dijelu abdomena, Milo Đukanović je nekoliko puta završavao na urgentnom odjeljenju, gdje bi hitno bila urađena kolonoskopija. Uglavnom bi u debelom crijevu bili nalaženi Milovi dvorjani. A jesenas je tu zaglavio i Đorđe Balašević u društvu predstavnika studentskog parlamenta i boce šampanjca.

Kako nam javljaju iz uprave policije, predmeti koji su pronađeni u  ovoj kolonoskopiji, zaplijenjeni su kao dokazni materijal u slučaju da se nešto desi premijeru. Međutim, kako je sa njegovim stanjem sve u redu, na oglasnoj tabli je izložen spisak privremeno otuđenih predmeta.

Pronađena je petokraka zvijezda i šinjel Jova Kapičića; traka za kosu Bojane Popović, rukometna lopta, nekoliko Decembarskih nagrada, Zlatna lira, neka Subnorova odlikovanja, kesica kokaina i nekoliko metalnih eurskih novčanica. Kućni ljubimci koji su pronađeni, kremirani su na Koniku. Kako kažu iz uprave policije, vlasnici koji prepoznaju svoje stvari mogu doći na policijsku recepciju kod Raška Konjevića da pokupe svoje vlasništvo. 

4 comments:

  1. Kao epizoda South Park-a.

    ReplyDelete
  2. ahahahahaahahahahahahahahaha svaka cast! Surova realnost! :DDDD

    ReplyDelete
  3. Super hahahah,prva slika je vrh

    ReplyDelete