Tuesday, August 16, 2011

Fenomen :)

Ovakve stvari ni najbujnija mašta ne može da zamisli. Avgust -  mjesec nevjerovatnih i neobjašnjivih pojava, požara, solarnih oluja, društveno-političkih malih obrta, pojave džinova, užarenih kugli na nebu... i to nije kraj!

Sporna fotografija: The Migo, visokoškolac
Tek što je narod zaboravio na ,,kontroverznog“ džina viđenog u Novom Pazaru prošle sedmice, nasrtnika na krovove koji nije islamske vjeroispovijsti, (jer ne bi smio da radi takve gnusnosi u doba svetih dana), ili, ipak, džina koji je snimao film u par kuća iste novopazarske ulice, ali ljudi nisu primijetili da im je filmska ekipa džinova ušla u dom...
Bilo kako bilo, dok je u Novom pazaru film  bio uzrok svekolike konfuzije, dok je u Bečićima još nepoznat uzrok lebdeće užarene kugle zaledio turistima razblaženu krv, još jedan džinovski i do sada najtajanstveniji događaj je isplivao na svijetlo dana. The Migo na fotografiji sa oličenjem naših košmara iz djetinjstva i sa rekvizitima karakterističnim za ljude koji završavaju visoke škole!
Mnogi magovi Montenegra vjeruju da su gore navedeni događaji uz aktuelne kiše meteora i solarne oluje, bili predskazanje da će se ostvariti staro Montengrinsko proročanstvo - da će ministar prosvjete kad-tad završiti ,,visoke škole“! Da li su tu upleli prste Masoni, Templari... ko zna. U svakom slučaju, eto narodu Montenegra još jedna noć bez sna. Da li je istina ili ne? Nevjerica pro-uzrokovana fotografijom, za sada još, neotkrivenog porijekla i autentičnosti.
Da li je ovo samo isceniran događaj? Da li , glumac koji je držao diplomski govor, zaista bio  naš ministar prosvjete ili? Ili nije bilo nikakve režirane scene, filmske ekipe? Da li je to bio glavom i bradom i diplomskom kapicom The Migo? Diplomirao na višoj ministarskoj školi, smjer prosvetiteljstvo. Da li je prijetio članovima komisije otkazom? Na kojem jeziku?

No comments:

Post a Comment