Saturday, October 13, 2012

Šta je kurac u čelo?


Kada se u naše četiri nahije kaže da je neko lud (obolio greote) onda se u malo boljim raspoloženjima kaže da je udaren u glavu. Ubijen kurcem u glavu!
A ako ste na čelu države, onda ste ubijeni u čelo. Ako se pitate koja je dijagnoza čovjeka ubijenog kurcem u čelo, onda vam samo možemo reći da pogledate klip koji je samo isječak iz šizofrenog repertoara i istorije duševne bolesti Crnogorskog Gospodara.

Ko je eklektični Milo Đukanović? Koga ustvari voli mlada crnogorska Crvena Omladina i da li ima smisla toliko masturbirati na primitivca koji ne može da izgovori R.
Film produkcijske kuće UNPLUG, priča vam malu priču o gospodaru, okupatoru Crne Gore.




Uz par vrlo karakterističnih simptoma, iako daleko od psihijatrijske ustanove, Milo Đuknović pati od paranoje i manije gonjenja, kao i od prevelikog znojenja uzrokovanog raznim ,,brzinama". Halucinira neprijatelje koji su refleksije različitih faza njegove bolesti što njegove idolopoklonike dovodi u orgazmički trans (to je već duga priča o sociopatološkim oboljenjima). Danas su njegovi neprijatelji sve ono što on s vremena na vrijeme jeste. Sam sa sobom se bije preko govornice, tjera ale, zjale i ostale bauke i uvijek aludira da je neko drugi lud. Molim vas.

Kao mlad i bandoglav prešao je veliki put od komuniste, najmlađeg premijera, nacionaliste, preko šoviniste, kriminalca do najvećeg primitivca u Crnoj Gori. Te je danas veliki idol svim mladim demokratama, anusima i neznalicama. A njegov donji dio služi kao lizalica političkim i intelektualnim elitama crnogorskog društva.

Danas živi, krade, drogira se i znoji u Podgorici i šire.  Iako sa čestim izletima šizofrenije, agresije i primitivizma postao je idol mladim prazninama i limitiranim osobama.


No comments:

Post a Comment