Sunday, October 21, 2012

Eklektik

Seksipilni, oktobarskim suncem osunčani  blogofanzinci vam predstavljaju - nakon Ranka Krivokapića drugi mem u burnoj i osporavanoj crnogorskoj internet istoriji. Čovjeka kojem uopšte  nije bitna ideologija; mladića  koji je i revolucionar i provodadžija i političar i motivator... ali prije svega show majstor!



Aktivista i generalni sekretar Studentske unije (SU) Ivan Bulić je u nedjelju veče kritiku Vladine politike i borbu za prava studenata zamijenio slavljem u izbornom štabu koalicije Evropska Crna Gora - Milo Đukanović. Ovaj kopernikanski obrt učinio je mladog Ivana novim internet memom i najznačajnijim trolom Crne Gore od ostvarenja njene nezavisnosti.

Facebook profili i stranice bruje, zamjeraju mu na njegovoj eklektično - sinergičnoj apsorpciji ,,naprednih“ vrijednosti. Danas ga u našoj maloj zemlji pljuju, olajavaju, nazivaju izdajicom. Ovaj čovjek, svojevrsni učenik Ratka Raleta FPN Božovića mladi D`Artanjan svoju sablju je dizao za mnoge ideale:  za Srpsku i Crnogorsku pravoslavnu crkvu, strijeljajući nebo zajedno sa Rankom Krivokapićem; za feminizam u Ukrajini; za pad diktatorskog režima DPS-a; za povratak diktatorskog režima DPS-a... prosto, ova nova ikona javnog života CG zasjenila je kako još svježu izbornu kampanju, tako i neke od najdalekosežnijih dometa Novaka Kilibarde Adžića.


Po licu poprskan šampanjecem iz ruku gospodara DPS-a Bulić je izjavio za medije da je na slavlje došao kako bi na licu mjesta dobio pravu i objektivnu informaciju o izbornoj pobjedi i bolje srušio režim protiv kojeg se bori.
U njegovu nepristrasnost su posumnjali svi u Crnoj Gori, i ovu mladu muzu društvenih kretanja nepravedno osudili kao i njegova eklektična uvjerenja "da nigdje nije koncentrisano samo dobro ili samo zlo". 



Ono što je najbitnije, jeste jedna više nego živa istina koju nam je mladi Ivano spustio sa neba u vidu jevanđelja: ,,Crnogorski narod nije ni glup ni lud da bi 23 godine birao istu stvar, tako da oni najbolje znaju što je najbolje za njih.”
Znate, dragi moji kako kaže ona stara mohikanska izreka – svuda pođi u DPS dođi; i zato da bi ste skrenuli crne misli sa ove mlade biljke, dajemo vam na uvid težak humani rad po cijelom svijetu ovog genijalnog momka. Uživajte!






2 comments:

  1. Ko li se skriva iza ovog bloga i ovako napada osobu koju ni ne poznaje??
    Ok - svako ima pravo na misljenje, ali ovo je pretjerivanje. Osim sto vrijedjate Bulica, tek ove slike su toliko jadne. Tj. jadan onaj ko j et o pravio. Gle, ako ste nemastoviti isfrustrirani i zlite da se sprdate s nekim i upropastite ga photomontazom bolje to odradite.
    AKO UZIMAS PHOTOSHOP CS5 U RUKE NAUCI PRVO DA GA KORISTIS!!!!!!!!!!! :D :p

    ReplyDelete
  2. Uf, ovaj tekst me uvijek iznova i iznova nasmije! Odlično!:)

    ReplyDelete