Friday, October 26, 2012

Odbio da je kresne


Najnecrnogorskiji čin koji je mogao da se desi, desio se upravo u najcrnogorskijoj političkoj partiji posle SDP-a. Mladi orange političar odbio sex sa vrhunskom ribom.

„Pitala sam jednog momka iz Pozitivne da me kresne... ali on jednostvnio... postavio mi je uslove...“ riječi su zbunjene Kendis u telefonskom razgovoru sa našom centralom.

Naime, momak, kojeg draga nam Kendis nije htjela imenovati, odbio je da stupi u seksualni odnos sa njom. Kako nam ova ljepotica i strastveni poznavalac novije crnogorske istorije tvrdi: momak je političar i pripadnik Pozitivne Crne Gore. Kako nam kroz suze kaže, strahuje da nije problem do nje.

Ne draga, problem je do Slobodana Miloševića. Taj kurvin sin nam opet zagorčava živote, te mnogima kite omlohave.

Op.De.
Bonus riječ

Imajući u vidu ovako dobru ribu koju je ispalio mladi političar sumnjivog libida, osjećamo se odgovornim da reagujemo (vjerovatno jedini u Crnoj Gori ) na ovaj gnusni incident i zločin protiv potentnosti.
Ovdje postoji jedan veliki problem i izgleda se ne tiče čistog ,,organona“, već zalazi u sferu s one strane razumljivog.

Naime, čovječji falus je mnogo puta indikator problema, uglavnom onih nevidljivih, potisnutih, onostranih. Najjednostavnije: kad kita klone, problem je tu. A kad vam kita klone pred ovakvom ribom, onda se problem jedno meže riješiti u sferi onog svijeta i mesmerizma. Jer:
Izgleda da mrtvi Nikšić, i ostatak crnogorske privrede, nije podlegao pod aktuelnim režimom; prebijene novinare ne prebija aktuelni režim; korupciju ne vrše ljudi na položajima; policijske torture nad građanima ne vrši policija policijske države; paralizovano pravosuđe nije paralisala korupcija i organizovani kriminal; S.Č nije niko sprcnuo... Sve je to uradio pokojnik, čije se ime resantimanski koristi samo u autoafirmaciji sebe kao demokrate, kojeg je moja malenkost davno zaboravila – Slobodan Milošević!

I kako stvari stoje, Slobo Milošević, a ne neko drugi,  je povukao Nikšić za sobom – u pakao.

Taj čovjek je ugasio Nikšićku privredu; on je toliko godina sprečavao izgradnju pruge NK-PG; zbog njega nikako da iskorijenimo kriminal i korupciju i uđemo u EU; zbog njega je Milo tapšao po obrazu vojnike koji su bobmbardovali Dubrovnik; zbog njega je Milo omrznuo šah i vraćao ranjenike na Dubrovnik... 

Jednostavno, Slobodan Milošević je undead problem!


A to su primijetili članovi najmlađe partije u Crnoj Gori – Pozitivni Miško Perović (koji nam je dužan one pare koje smo fingirali sa bankama i obrnuli grdnu lovu, ali o tom po tom).


Ono što je strašno zanimljivo: partija koja priča o budućnosti Crne Gore, o prosperitetu, građanskoj uređenosti, je partija koja je (posle DPSSDP) prva umočila ruku u crno blato prošlosti i izvukla vječnog demona i vječnog keca iz rukava svih jeftinih demagogških političkih trikova. Ovim činom, mladi pozitivci su primirisali na svoje SDP mlade dane i podsjetili na neuspješne DPSSDP karijere, zamijenjene novim, narandžastim početkom.
A postavlja se pitanje. Ako je Slobodan Milošević i njegov duh, u svom ovom ludilu,  veći problem od živog Mila Đuknovića (koji se, usput rečeno, više puta ljubio sa Miloševićem nego svi političari u CG)  onda želimo svu sreću Pozitivnoj CG u uspješnom egzorcizmu pod aminom DPS-a.
Zanimljivo  je kako istog dana nisu osvanli i zahtjevi za DPS. Na primjer: odreknite se Keljmendija, kriminala i nepotizma i da ne tražimo više – ne devastirajte više primorje i ostatak države gradnjom privatnih solitera i imperija iz kojih nas silujete.
A što se tiče Kendis i svake druge omalovažavane curice, Blogofanzinci su uvijek tu da istjeraju đavola iz njih.




2 comments:

  1. eto zao mi je sto moram da izgovorim rijec Gospodara, ali ovi "pocetnici", su pokazali da su to padom na prijemnom ispitu za politicke igre koje igraju kao pijana djeca. Zao mi je tog naroda koji je glasao za njih, jer imam utisak da je nakon ove odluke vikao kao na lika iz horor filma koji ulazi u mracni podrum jer je cuo neke cudne zvuke:
    "Neee! STa radite to kreteni? Jeste li svjesni koliki ste idioti? Izjebace te dps OPET!"
    Oni su sami namjestili dupe. Ali, samo pozitivno...

    ReplyDelete