Tuesday, September 11, 2012

Varvari pretukli dio ,,dijela ekipe"


Ovo je osvrt na fenomen u kojem je činjenica da dok bijemo ljude čijih kita se bojimo, velike kite sa vrha odavno penetriraju našim usnim i anusnim dupljama.
Kako jedna grupa dobronamjernih prolaznika može biti žrtva gej lobija. Naime, u navijačkim grupama ili  dijelu navijačkih grupa (penalima u usponu) postoji jedan fenomen koji se može nazvati zabrinutost za reprodukciju ili logosni balans. Što će reći da u navijačkoj podkulturi postoji tendencija suzbijanja (i na kurac nabijanja) nereproduktivnog dijela populacije iliti nereproduktivnog dijela ekipe..
I šta reći... To je trebalo da bude jedna sasvim obična noć. Varvari su izlagali suvenire koji su kao umjetnička djela klasičnog karaktera u narodu prisutna još od kamenog doba. Tu su prisutni mogli vidjeti domaće rukotvorine bejzbol palica (od drenovine i hrastovine), buzdovana od izlivenih poklopaca za šahte, kao i ćupove koje su stari, istoimeni narodi nekada koristili  van granica grčkih polisa.
Kako je noć bila na izmaku i kako su dobroćudni Varvari  šetali snenim crnogorskim gradićem, naišli su na ,,dio ekipe“. Naime, naišli su na, kako su oni to mislili, ,,dio ekipe“. Ali kako se posle nesebičnog batinjanja ustanovilo, naišli su na pogrešnu ekipu. I kako to obično biva, u cilju suzbijanja homoseksualaca, lakovjerni ljudi gledajući mnogo televiziju povjeruju da se pederi oni koji se pojavljuju na malim ekranima. Te tako, izbiše lažne pedere i postaše žrtve medijske prevare.
A šta je u stvari najveći problem u ovom malom retardiranom gradu: dok lovimo glumce koji glume pedere ili obične pedere koji se vole, tamo neke mnogo veće pederčine jebu sve nas u  dupe. Dok se ,,starotitograđani“ bez pedigrea brinu kako im se ,,irvasi“ i Tivćani useljavaju u mahalu, Hilton kopa ugostiteljsku katakombu koja će progutati hotel Crna Gora i čiji će vlasnici svršavati u gaće ako Tom Kruz dođe i poželi da im se usere u usta.
Hotel u koji su obitavale generacije i generacije starotitograđana, Podgoričana i drugih, sada će postati zamandaljeni zamak snobovskih pederčina iz naše vlasti, maloljetnica iz ,,poslovne pratnje“ i inostranih fegeta koji nabijaju na kurac Crnu Goru već dvadeset godina.
Te, kada malo razmislim, mislim da smo svi mi dio izjebane ekipe, dragi moji pojedinci batinaši. Mada, ko jebe Cimbaljevića i Uljarevićku :) Od ta dva kretena se tek neće moći živjeti...

P.S. Samo da nisu ove ljude prebili oni homofobi koji balave dok pjevaju: ,,skini gaće Vučina da se vidi kurčina” -  jer o latentnim tendencijama ne bi valjalo širiti … anus

The O

7 comments:

  1. Tezak je put do bilo kakve spoznaje, a otezavaju ga najcesce pogresne figure, mada da njih nema bilo bi previse lako. Dogadjaj je za brutalnu osudu, a vodja varvara kaze: "Smatram da je homoseksualizam bolest i najveća prijetnja za hrišćanstvo." Oce li Amfilohije i poslije ovoga govoriti protiv LGBT populaciji i huskati narod?

    ReplyDelete
  2. Pravo u centar.
    Podgorica i uopste CG su suvise male da bi se bilo ko, za bilo koje djelo ili nedjelo mogao sakriti. U Podgorici imamo situaciju dje se neki tamo nepismeni klinci sa Zagorica i grupa huligana bahate i siju nekakav teror i sve to prolazi, bez problema. Onda dodju ovi dezurni da se zvanicno obrate i osude nasilje i sve se na tome zavrsi. I kome je uopste stalo do toga sto ce reci Amfilohije, Luksic i ostali... Pravosudje i policija su jedini pozvani i kad bi se oni malo umijesali u svoj posao, bolio bi nas organ sto ce da kaze neki vjerski ili nevjerski poglavar. I ne samo za nasilje nego i za ovo sveopste "penetriranje".

    ReplyDelete
  3. Hahahaha ,, ... Varvari su izlagali suvenire koji su kao umjetnička djela klasičnog karaktera u narodu prisutna još od kamenog doba. Tu su prisutni mogli vidjeti domaće rukotvorine bejzbol palica (od drenovine i hrastovine), buzdovana od izlivenih poklopaca za šahte"
    Hahaha kavi suveniri, kakva turistička ponuda :D

    ReplyDelete
  4. Ako su tako ratoborno raspolozeni ,jaki momci ,sto ne podjose do Berana ,tamo zivi izvjesni 'Pandur Vlatko' koji im skinuo paucinu sa varvarskih malih jebackih guzicica ..Berane je malo , lako je naci covjeka poput 'pandura Vlatka' i napraviti lom ..ali zatajila im kitica , jer su najobicnije 'male mace' kako im jednom Atila rece ... pih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije Vlatko, nego Vlajko. A ti ajde kod atile da ti skid paučinu s guze i da te zove velikim mačorom. Sestricu ti jebem

      Delete
    2. Hvala na ispravci , dobro si mu ime upamtio - razumljivo i zasto , jbg bilo je batina , Ali mu ni vi niste duzni ostali -priznajem makar ste mu 'pjesmicu' spjevali , 'hor zvezdice' bi vam pozavidio, vodja vam je Minja Subota ?

      Delete
  5. caka bi mogao kao veliki srbin i protivnik ove vlast zoljom da gadje recimo zgradu nove vlade. al nisam siguran da bi ga aco braco lako izvadio iz cuze dje se trpaju u guze..

    ReplyDelete