Tuesday, September 11, 2012

Osveta Toma Čelebića


,,Najteži homofobični incident u Crnoj Gori do sada“. To je ocjena koja se večeras plasirala sa korporativno profitne korporacije sa pseudonimom TV Vijesti. Dakle, lavina analiza je počela. Presreću se veliki stručnjaci i poznavaoci socio-antropološkoe strukture društva i psihopatologije. I to sve stručnjaci, zagovornici emancipacije i demokratije koji se mogu naći kako smrde i prde po podgoričkim kafićima.
Poenta je da se opet ocijeni kako je crnogorsko duštvo i dalje u retardaciji, primitivno i neosviješćeno i da za to nije kriv kreator cijelog društvenog momenta – DPS autokratski režim - nego da je krivo nekoliko disfunkcionalnih klinaca koji su prebili ljude koji čak i nisu pederi.

Dakle, kako se objašnjava javnosti glupost koja se čula na korporativno-profitnoj televiziji Vijesti da je do sada najveći i najteži slučaj homofobije, slučaj u kojem napadnuta lica uopšte nisu pederi?

Nego postoji i druga strana ovog događaja, koja takođe otkriva istinu o DPS konspiraciji, a koju naravno ne možete čuti na emiterima kao što su tzv TV Vijesti, RTCG i ostalim karikama vlasničko-uredničke strukture medija.
Ovu priču, može samo otkriti Blogofanzin. Pored toga da je to fama koja je dignuta kako bi se da se pred izbore skrenula pažnja na periferne stvari i debelu Daliborku Cimbaljević, mi saznajemo i da je sve ovo bila Tomova osveta u režiji mladog Marunovića, a po scenariju pomenute Daliborke Cimbaljević.

Tomo Čelebić je naime, potplatio filmsku ekipu da isceniraju nemili incident. Tomo je pozvao mlađanog, ali visprenog Marunovića da tokom tajnog sastanka u zgradi Čelebića gdje ih je ugostila hostesa Maja Krstajić, izrežira kratak incident.

Na riječi mladog  Marunovića  da trenutni napad kreacije ište kaskadera, Čelebić lukavo potvrđuje i kaže: samo šibaj, sve će biti obezbijeđeno.

,,U redu, počinjem da režiram“ odgovorio je Marunović.

I u triler završnici mladi Marunović igra ulogu ubačenog agenta koji provocira nemire koji omogućavaju Miomiru Mugoši da uz pomoć Cimbaljevića i Uljarevićke zbrišu Varvare sa ulica Podgorice pod paravanom da uskraćuju prava krvavoguzim momcima. To bi takođe omogućilo izlazak na ulice ,,ponosnim paradiranjem“ Međutim, do neprijatnog obrta je došlo kada je Tomo ostavio filmsku ekipu bez kaskadera i žrtvovao mlade ljude za korist svoju i korist DPS-a.

Svakako niko nije na gubitku. Uljarevićka će moći da pošklapa još para na afirmaciju prava ugroženih vrsta u Crnoj Gori. Pored LGBT populcije, mrmota, žena nerotkinja, i djevojaka sa visokim nivoom testosterona, u ugroženu grupu sada spadaju i režiseri i lažni gejevi.

Tu će moći svako ko bude napadnut da se pozove da je gej. Marunoviću je obećano da će svi spotovi evropske kolotečine biti u njegovoj režiji. Cimba će izvući svoju NVO da profitiraju i ponosno paradiraju.
A najugroženiji i oni sa njvećim gubitkom su opet istinski gejevi i običan narod koji su opet instrumentalizovani jer Crna Gora će opet moći da se o jadu zabavlja oko gluposti ko ga je kome sprcnuo. A posle izbora, DPS i Viktorija Badža će nam ga svima sprcnuti, te smo opet na početku.

P.S.  ,, ...osnujte zemljoradničku zadrugu „pacifist“ koja će saditi cvijeće mira na rođendan „oca nacije“ i vašeg glavnog mentora. Na žalost vas - „stožera demokratije“ okolo će i dalje biti sve isto: ista dogma, prazne riječi i onaj prokleti prazan frižider...“
Ovo je definitivno poenta koj se tiče politički korektnih tendencja i retardirane demagogije u Crnoj Gori. 

Mad Ted

3 comments:

  1. Hahaha kakva Dubravka Cimbaljević? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A izvinjavamo se :) Nismo skontali ime mladoj gospođici hobit. Dakle, Daliborka. Ispravljeno je.

      Hvala :*

      Delete
  2. Izbucaste ga, svaka vi' čas'!

    ReplyDelete