Saturday, April 7, 2012

Titograd, Podgorica, Sin City, Delta City...


Kako javljaju Vijesti, nova surova priča o ženskom nasilju stiže iz Podgorice gdje su dvije djevojke, ranije poznate po nasilju,  napale i istukle maloljetnu Nikšićanku. Mlada banda mutant djevojčica hara Podgoricom i prebija sve živo. Ranka Čarapić se još ne oglašava.
Vjerovatno očekujete da ova priča bude po malo groteska (kako se to očekuje od blogofanzina) pa vas hvatam na kvarno da pročitate. Ali problem je mnogo ozbiljniji. Mlade đevojke iz opasnih oblasti (Konik, Zagorič, Masline, Donja Gorica...ekonomska, trgovinska i elektro škola) se gađaju šurikenima i okidaju glave prolaznicima.

Konik ili Zagorič? J.L. Miho
Za nekadašnji Titograd se vežu  priče  o dobrim starim vremenima ,,kad si mogao u park spavat,  a da ti ništa ne bude“ jer te Tito čuva (?) Vele nije bilo bandi mutiranih klinki kao danas, koje vrebaju kroz odrtu u Podgoricu i drže zakon cijelog grada.
Podgorica drhti u strahu od maloljetne  J. L. aka Miho koja je već godinu dana strah i trepet za građane Podgorice. Mala, specijalizovana za zasjede i brza prebijanja barbikom po glavi.
Policija vjeruje da su Miho i još jedna cura, bez povoda, fizički napale A. D. Nezaštićenu djevojku udarale su stisnutim pesnicama i barbikom ojačanom platinom i čeličnom osovinom, a kada je maloljetnica iz Nikšića pala, one su je brutalno izudarale nogama po glavi i tijelu.
Postoje indicije da je to interni sukob između djevojačke bande, policije i raznih službi ANB-a, uglavnom oko ukrštanja krijumčarskih tunela, kao i zbog zahtjeva male Miho da se Vrela Ribnička potpuno ustupe ovoj bandi.
Opasne klinke u nekom od podgoričkih taxi-a
Vjeruje se da je skorašnji susret Viktorije Badže (oko koje se okuplja ovaj opasni klan mutiranih tinejdžerki) i Svetozara Marovića, bila prilika da se dogovore oko novih uslova koje djevojčice imaju, a jedan od prioritetnih je da Milo Roark Đukanović ne posjećuje lokale gdje su maloljetnice i manje laje na predizbornim skupovima pržeći narod paranoidnim pričama... Kako mediji dalje tvrde, reputacija maloljetne J. L. (Miho) je nadaleko poznata. Maloljetna J. L. je bila akter i tuče sa početka novembra prošle godine kada je sa starijom sestrom N.L. Gail (22), B.B. Šeli (24) i I.G. Vendi (18) u ulazu zgrade pretukla Podgoričanku A. K. (21).
(Nismo htjeli prenijeti puna imena, jer se stvarno bojim da me neka od ovih skorupačica neđe istinski ne prebije kao konja)
Ženska banda, kako su tada mediji nazvali grupu djevojaka, odvukla je A. K. do ulaza stambene zgrade kod “Kotona”, a potom je maloljetna J. L. dva puta udarila čeličnom davidovom zvijezdom po glavi. To je bilo samo jedno od obilježavanja terena koje, kako kažu očevici, djevojke čine  zapišavanjem uz prvo drvo ili ćošak od zgrade.

Izgleda da će primirje između organa reda i tinejdžerskih klanova djevojčica biti završeno. Mala J.L. iliti Miho je prešla granice tolerancije čuvara mira. Vjerovatno će prvi sukobi biti pored i u Delta City, odmah nakon klozetskog slikanja mladih ljudožderki.
Dragi sugrađani, oprez!

1 comment: