Sunday, April 1, 2012

Pobjeda, bez šale :)


Jeste li čuli ljudi, vjerujte bez šale od sjutra je u prodaji novi format lista Pobjeda! Kako zbog praktičnosti sloga, preglednosti i rukovanja, tako i zbog samog sadržaja za koji, kako kaže biohemijsko osoblje iz Pobjedine laboratorije, postoji rizik nanošenja trajnih posljedica organizmu koje spadaju u sindrom hroničnog.

Takođe, dizajneri pobjede inspirisani jučerašnjim nemilim događanjima ispred njihovog velelepnog zdanja, zaključili su da list može imati i tradicionalniji oblik nego li do sada. Kako nalaže stari crnogorski običaj još iz ratova -  da dok serete, čitate prvo što vam dođe do ruke kao što su kurirske ratno-taktičke poruke u grmovima; ili običaj koji je kasnije izrodila  nemaština i vapnja dupeta za bilo čim što nije smokvin list...
Danas, u skladu sa vremenom, čitamo etikete na šamponima (koje pokušavamo i da njušimo), rok trajanja pomade, sastav kreme za depilaciju, dnevnu štampu... pa nije rijetko da se zaneseni ANALizom i impresijom tek pročitanog obrišemo upravo predmetom što nam je u rukama.  Nekim čudnim slučajem ustalilo se da to bude dnevna štampa koju vam konzumira neko od ukućana.
Mnogi stručnjaci iz WC discipline pak zastupaju hipotezu da je recepcija dnevnih događaja najbolja  u trenucima digestivnog pražnjenja, odnosno defekacije, kako bi postojala što manja vjerovatnoća od stresa. Naime, potrebno je da ste u sjedećem položaju, blago napeti, tako da prostata i glava budu u kolinearnom položaju kako bi stresne materije našle brži put do izlaza iz organizma. I tako dok serete i čitate ono što drugi proseravaju, vi istovremeno vršite defekaciju duha i tijela.
Dug i zdrav život, želi vam vaša Pobjeda.

S. Kusovac

3 comments:

  1. hahahahahahaha...odličan txt a i valjalo bi im ovo mailirati kao predlog

    ReplyDelete
  2. ocigledno ovaj sajt drze vijesti.

    ReplyDelete
  3. ... pa neki mali dio.. ovdje je ustvari M. Perović tata-mata ;)

    ReplyDelete