Sunday, July 21, 2013

Redovan klistir otkrio novu vrstu parazita u rektumu M.Đ.

Čudne mjesečeve mijene i zubato ljeto u Crnoj Gori donose i mnoge druge misteriozne događaje. Naime, prije nekoliko dana pronađeno je bić nepoznate ćelijske i mentalne građe. Doktori nijesu uspjeli da identifikuju misteriozno stvorenje, te je ono prebačeno u prostorije Ministarstva nauke, đe je svjetski poznata naučnica, njeno ministarsko visočanstvo Sanja Vlahović, sa svojim timom pristupila proučavanju ovog nesvakidašnjeg pronalaska.

Posve nesvakidašnji događaj odvio se neočekivano juče u prostorijama Kliničkog centra u Podgorici za vrijeme premijerove redovne mjesečne kolonoskopije. Naime, prilikom rutinske procedure provjere i klistiranja Đukanovićevog rektuma, pronađena je posve nova, do sad nezabilježena parazitska vrsta koja je, kako se sumnja, toliko duboko prodrla u premijerov rektum da je naselila njegovo dvanaestopalačno crijevo.

„Ja sam još uvijek u šoku, nijesam ni posve siguran šta se dogodilo, odnosno šta je to izašlo iz mene. U sklopu redovne higijene jednom mjesečno u prisustvu dvorskih doktora odradim rutinsko klistiranje, u toku kojeg obično izbacim desetak članova Savjeta mladih DPS-a, nekolicinu direktora javnih preduzeća, par penzionera i Miška Vukovića, ali na ovakvo nešto još ne naiđosmo”, izjavio je zatečeni Đukanović. 

Doktori nijesu uspjeli da identifikuju misteriozno stvorenje, te je ono prebačeno u prostorije Ministarstva nauke, đe je svjetski poznata naučnica, njeno ministarsko visočanstvo Sanja Vlahović, sa svojim timom pristupila proučavanju ovog nesvakidašnjeg pronalaska. 

„Malo je čudno što, po prvi put od formiranja naše slavne Vlade, moramo da se bavimo nekakvim naučnim stvarima, što znatno skraćuje vrijeme za kafu na Trgu Vektre i igranje Slagalice, ali podnosimo neophodne žrtve za domovinu i zdravlje našeg vođe.”, izjavila je Vlahović. 

Kako nezvanično saznajemo, parazitski organizam se polako oporavlja od početnog šoka izazvanog nasilnim izbacivanjem iz prirodne  sredine gledajući sve Dnevnike RTCG od početka devedesetih na ovamo. Ispitivanja se nastavljaju, dok nedoumice o porijeklu i biološkom sastavu ovog koprofaga nastavljaju da muče naše mudre naučnike. 

Ipak, novinar Pobjede je koristeći lična poznanstva uspio da uzme kratku izjavu od neidentifikovanog organizma, koji se još uvijek čuva na tajnoj lokaciji poznatom samo odabranim članovima dvorskog kruga. Navodno, parazit je izjavio sljedeće: 
„Ključevi ni Podgorice ni Crne Gore ne leže u rukama SDP-a i pored određenih značajnih rezultata, već DPS-a. Neka dešavanja se u Crnoj Gori događaju mimo volje SDP-a. Jasno je SDP-u da dio opozicionih snaga, predvođenih DF-om, pokušava da ih iskoristi kao mamac u rušenju aktuelne Vlade. Kad bi sa njima ušli u koaliciju, SDP-u je jasno da ne bi dobio onoliko koliko daje DPS“.” 

Podmićujući portira u zgradi Ministarstva paketom samoljepljivih sličica poslaničkog kluba DPS-a, došli smo i do navodne slike ovog neidentifikovanog organizma. Zbog uznemirujućeg karaktera fotografije, ne preporučujemo gledanje maloljetnim licima, srčanim bolesnicima, kao ni lako gadljivima među vama. Za hrabrije ili one sa jačim stomakom, ekskluzivnu fotografiju ovog neuglednog parazita na sopstvenu odgovornost možete pogledati na biiiip ... http://tinyurl.com/mu6r76e


sa lica mjesta, sa bijelim rukavicama,
Gabriel Blanco

2 comments: