Thursday, April 11, 2013

Kako preživjeti penetraciju

(ili: I posle jebanja  opet  jebanje)

U toni nagomilanih izrešetanih biračkih spiskova, prodatih i neprodatih ličnih karata; pokojnih i nepokojnih dvojnika, osta zaboravljen Miroslav Ivanišević i prvi DPS homemade amateur porno singl koji kratko odzvoni Crnom Gorom i koji ipak pokaza da su se svi DPSovci revnosno bacili na pornjavu. Ne na jebačinu, jer jebačina je dobar sex, nego na pornjavu kao crnogorski stil života.

Miroslav Ivanišević i  nije baš  najbistriji visoki funkcioner.  Da jeste, snimao bi bolje porniće ili se bavio malverzacijama oko biračkog spiska. Da jeste, nosio bi druge bokserice. Da jeste, ne bi bio u DPS, a ovo bi bio transkript njegovog snimaka na youtubu:

Kako te jebem a?
Strašno.
Jebem te jer si birač DPS-a znaš li? Da nijesi ne bih te jebao?
Jel?  Tol'ko si me dobro izjebao?
Aha.  Jedno dobro jebanje to je 4 glasa. Ako DIK ne odluči drugačije.

Da je Miroslav ovo izgovarao dok su se stopala u crnim dokoljenicama klizala po uglačanom parketu kabineta senatora Državne revizorske institucije juče  ne bi podnosio ostavku, a danas bi se cmakao po DPS kuloarima. Svi bi odmah skočili da racionalizuju stvari izgovorene na „snimaku“  a Milo ladno izašao i rekao „Pa o čemu danas u ovo doba nejebice da pričamo nego o objezbjeđivanju snošaja za naše članove, a ko će prije da pomogne nego bivši ministar“.

Našao bi se i „snimak 2“ gdje gradonačelnik Andrijevice dok je na vlasti bio SNP izjebao kafe-kuvaricu kojoj je kupio traktor. A onda bi se sve zagubilo u zapetljanim hodnicima  parlamentarnih istraga poturica i kontrolnokonsultativnih  saslušanja koji zavise od toga da li SDP tog dana više oće da se jebe ili da mu ne ulazi. I tako bi Miroslav in no time opet na brzinu pokušavao  da zaradi 500 eura.

Ja sam na ovom blogu pozivao na sex skanal u crnogorskoj politici i dočekao ga. Ali osjećaj prosto nije dobar. Zasto je jedan obostrano prihvaćen seks sa Ivaniševićevog snimka razlog za ostavku, a višestruko silovanje nedepeesovskog življa sa snimka 1 ne samo što nije za ostavku nego se i pohvališe njime. Ne bih se začudio da Radmila V. u nekoj Fićovoj radio pobjedničkoj „bez dileme“ reklami stavi fino inserte  iz „snimka“. Pa se na Jelića nadoveže  duboki Bubreškov glas : ako je 1 posao  4 glasa, onda je  4 glasa jedan posao.... đe ćeš bolje reklame.

Da se razumijemo, svi smo mi znali da Miroslav ima ljubavnicu isto kao što smo znali da DPS zapošljava svoje glasače. Ali to je dio jedne od glavnih osobina izborno-demokratskog sistema u kome mi živimo - licemjerja.  U svim normalnim demokratski zemljama postoje javne tajne a loše stvari se dešavaju tek onda kada budeš uhvaćen. Obično na traci.  

Svi smo znali da je Mitu Romniju pun kurac socijalnih slučajeva koji neće da rade, ali kada je Romni tajno snimljen kako se sere po 47% populacije onda je pojeo svoje govno i  izvinio se. I izgubio izbore. E pa DPS je pokvario čak i  ovo ružno pravilo. Uhvaćeni su, „catch all partija“ koja puca na to da je glasa cijeli univerzum uhvaćena je kako direktor zavoda za zapošljavanje zapošljava samo glasače; onaj daje evropske kredite samo svojima;  onaj treći pomaže kod vremenskih nepogoda...  da sam imao strpljenja slušati vjerovatno bi se neki mesar obavezao da  će DPS-ovcima ići mekšina,  a ostalima kosti. I umjesto da prorade zupčanici licemjerne demokratije pa da Jelić ili kogod pokupi  govna i podnesu ostavku naše drugare baš zabolje kita.

Nisam mislio da će da padne vlada zbog ovoga, ne tražim puno, ali ne lomite  ionako slomljenu demokratiju, dajte da vidimo da radi neki zupčanik, makar onaj koji isporučuje žrtvena jagnjad. A do tad bilo da jebete u kabinetu, planirate invaziju  Borgova ili otvoreno hejtujete „Igranku“ sjetite se da pozitivno pomenete birače DPS-a. Možda vas snimaju.  A jebu sigurno.

Gigo Bosnić

2 comments: