Monday, February 20, 2012

Oralni simulator :)


Vic bi glasio ovako: Zašto su MANS-ovci podijelili lizalice DPSjugend-u? Zato što u svijetu slatkiša ne postoji oblik koji podsjeća na šupak toliko veliki da može da prođe mlada DPS glava. A bombona na štapiću, tvrda, slatka, glatka može poslužiti kao utješna zamjena.
To je jedino što je bilo jasno na ovom ,,performansu“ DPSovaca na kojem su glavnu ulogu imali MANSovci. Potpuno je nejasna ,,posluka porata“  i malo groteskna, ali šta se može očekivati od mladih DPS-a - polupismenog polusvijeta:  Došla je neka djevojka i iz-trtljala cijelu, malo konfuznu, gomilu Andreja Nikolaidisa i otišla sa psetom ispod miške. Pokušati da se zaključi šta je tačno poruka koju je odašiljalo pet, šest mozgova mezozoičke strukture je poprilično jalova rabota.

Poruka je vjerovatno bila da oni koji upiru prstom u usmrđele stvari, bave se dijagnostikom tumora u društvenom sistemu i pokušavaju da čiste ovaj sistem od korupcije, lopužanja, mentalnog silovanja... treba da  stave prioritete na čišćenje snijega. Pogotovo, ako snose direktnu odgovornost za haos koji je snijeg izazvao. A Vanja Ćalović i od strane ministra Brajovića ozloglašeni vozač minibusa i preticač snjegočistača Peđa Pupović, su jedini krivci na naše sniježno kosovsko stradanje.

Šutan Brajović bijesan na malu crvenu Škodu
Foto: Pobjeda

Naime mladi DPS-a su posrali poruku i ukazali da pomenuti Pupović ipak jeste pretekao snjegočistač za čijim upravljačem je bio ministar bagera Ivan Šutan Brajović, a da mu je u tome pomogla Vanja Ćalović. Naime, ona je snjegočistaču zakrčila put ne bi li  Pupović uspješno uhvatio krivinu u poledici, prestigao Brajovića, prvi stigao do usova i doveo ljude u opasnost. Da nije bilo ovog nemilog događaja, danas bi svi putevi bili prohodni, ne bi dolazili helikopteri u pomoć iz država (naglašeno) NATO članica; ne bi se vidjelo koliko su nadležni nesposobni... A Brajović to nije mogao da spriječi zbog ovo dvoje nevaljaca. Inače ona je blokirala glavno putno čvorište od kojeg počinju svi putevi kroz crnu Goru. (To dokazuje i fotografija fotoreportera Pobjede) Stogam danas je bila dužna čistiti snijeg.

A nastavak gore napisanog vica bi bio: A zašto su tovna djeca DPS-a  odbila ove kontroverzne poklončiće? Zato što im nisu potrebni oralni simulatori, kad već imaju prave instrumente za oralne zanimacije u kancelarijama svoje partije.

1 comment:

  1. Ако сте заинтересовани за размјену банера јавите се на мејл
    izadjiiborise@hotmail.com

    ReplyDelete