Thursday, December 15, 2011

Lukijeva Knjiga straha



Naš dopisnik lista Knjigu straha.
Naš mlađahni premijer, poeta i vladika, Igor Lukšić, u pauzama između pregovora o priključenju Montenegra Uniji i čatovanja na fejsbuku sa Darkom Šarićem, napisao je novu knjigu. Igorova zbirka pjesama, koja je objavljena u Indiji,  uskoro će doživjeti i crnogorsko izdanje. Knjiga  मैं समलैंगिक हूँ , u našem prevodu će  se zvati  Knjiga straha.

Kako naš dopisnik iz Indije, Željko Ivanović, saznaje  Knjiga straha je već hit u Bombaju i prihvaćena je u indijskim književnim salunima. Takođe, po kulturnim kuloarima Indije, kruže priče, da će se ovo remek djelo uskoro ekranizovati u Bolivudu.
Još uvijek nije poznato da li će neobarokni sastav Pleme i ovog puta dati treću dimenziju javnim izvođenjem Igorovih stihova.



P.S. Upravo smo primili SMS poruku od našeg dopisnika Željka Ivanovića. Cijenjenom čitateljstvu Blogofanzina, poruku prenosimo u cjelosti: Igor Lukšić je gej



Pleme izvodi stihove Igora Lukšića iz prve premijerove Knjige smijeha.



3 comments:

  1. a pjesma mu je namrtvo, vidi se da je gej i da je posvetio miletu... btw, u ovaj berlin ce brzo neka inspekcija jer je postao zesci underground (to su opasne ideje, opasne frekvencije). uzdravlje! ;) joba

    ReplyDelete
  2. kako vas nije sramota da pisete ovakve stvari!

    ReplyDelete
  3. Prepadoh se da nije neki glavonja, ali oni su valjda pismeni...(! ili ?)

    ReplyDelete