Saturday, May 25, 2013

Žade, Sise, Anđelina i Montenegro

DPS prelazi na softporn. Vijest koja me dočekala na aerodromu male španske, afričke, laitinoameričke pokrajine Montenegro. (Tako nas bar prepoznaju u svijetu) Dobro je.


Posle pirove pobjede maloljetničke porno indistrije na parlamentarnim i predsjedničkim izborima, Hustler DPS menadžment je prepustio ženama da stvar uzmu u svoje ruke.
U novom crnogorskom serijalu, rimejku poznate El Clon (iliti: Zabranjene ljubavi) u ulozi Žade, okušaće se punogruda i popunjena Daliborka Pejović. Seriju će režirati, naravno Radmila Vojvodić, dok će se za garderobu  i šminku pobrinuti ubojita Ljiljana Ljilja Raičević, prijateljica prebijenih crnogorskih nevjesta.

Prva crnogorska Žade: Daliborka Pejović
I to je prvi otklon Montenegra od svjetskih tokova, što mi je, mogu vam reći, više nego drago. Naime, dvije sedmice odsustva iz pomenute provincije ohladilo je moju sivu masu i jedina vijest koja je došla do mene u podšvarcvaldskim šumama jeste da se  Anđelina Džoli kani skalpirati svoje Tomb Rajder sise. 

I već sam zamislio  svoj povratak u bezumnu domovinu: Inercijom ,,onog što vole mladi i napredni” Hercegovačkom ulicom hodaju hrome  crnogorske poluamazonke bes sisa i debelih bruseva. Jedu "zdravi pirinač iz Bonele" i cijeđeni korijen rena. Spoj nove estetike i korisnog – prevencija od bolesti i ušteda na grudnjacima. Što bi još jednom potvrdilo, da iako se raspadaju ekonomski, kulturno i u svakom drugom pogledu, mladi crnogorski naraštaji sjajno drže korak sa IN svijetom. Bez bolesti i sisa, ali zdravo. I jednom nedeljno joga, obavezno.

Međutim, na moje prijatno iznenađenje, Montenegro pravi prvi korak suprotan svjetskim tekovinama, demokratiji i modnim pistama. Na aerodromu vidim da su mnoge mekane polulopte na mjestu. Međutim, dočekuje me još jedna DPS formacija i to upravo sisata. Dočekuje me isntitucionalni progres DPS-a i nabrekla alijansa žena ove omnipresent partije. Nasuprot obezgruđenom svijetu, ženska alijnsa puna nabreklih i prelivajućih sisa preko govornice konstituiše se i obećava veći natalitet pod imenom ŽAD.

U jebem li ga.

The Patch

3 comments:

  1. Daliborka je OK žena, ali razumem suštinu. Tekst je super. Pozdrav iz Hjustona, dok voda ponoć ovlaš ljubi.

    ReplyDelete
  2. Mudonjo ili šta si već,što se ne potpisa junačino, da vidimo ko stoji iza ovako genijalnih misli, da ti dignemo spomenik u obliku kondoma ili bolje velikog k......, pošto vidimo da si opsjednut sisama. Pošto si već tako literarno nadaren, šteta da takav talenat propada....Imaš od mene besplatno ljetovanje u Dobrotu, poslije kojeg ćeš se sigurno ljepše izražavat jer je očigledno da imaš problem.

    ReplyDelete
  3. Pridruzujem se komentaru iznad, ako vec pljujete, potpisite se da vidimo vas lik i djelo.Sramno!Ovo je cist dokaz najgoreg primitvizma i muskog sovinizma......

    ReplyDelete