Wednesday, August 1, 2012

Nadrealno guzoproliće

U ozbiljnom TV sučeljavanju, u emisiji marezijanskog ezoterika i mistika Marka Novakovića (Novi Profil) analizirajući Sokratov sindrom ,,kvarenja omladine“ ova dva frojdovca i jungovca  suprotstavljaju svoje naučne argumente fokusirajući se na najveću žrtvu rigidnog socijalističkog sistema i Golog otoka – generala, nadrealistu Jova Kapičića zvanog Grgeč.

Šarmantni voditelj, mjestimični pederčić i homofob, kafkijanski artikuliše temu i žučnu debatu drži u okvirima fer pleja i dobrog ukusa.

Kako intelektualni krugovi tumače sa ,,svog“ aspekta, nezreli postadolescenti sa snimka su ,, prosto zbunjeni trenutnom situacijom u zemlji i opštim beznađem. I to je njihova naivna reakcija na socijalne i druge  podjele; kontradikciju ljudskih prava , sekxualnosti i analnog proširenja vidika.“  Kako Sanja Vlahović, ministarka nauke i vlasnica splava na Cijevni kaže - ,,prepukla su njihova dječačka srca od tuge za Jugoslavijom i društvom jednistva koje je svojim rukama čuvao monmartrovski general Jovo Grgeč Kapa.

Ovaj ultimativni omaž crnogorskom postkomunističkom nadrealizmu, uprkos besmrtnim riječima splavarke Sanje, završio je u ejakulativnoj atmosferi  podgoričke periferije, gdje su se mladi potentni blogofanzinci međusobno počastili svojim gipkim tijelima i izvjesnim scenskim rekvizitima.

2 comments:

  1. treba cesce da radite ovakve stvari...pun nam je k. ozbiljnih analiza...

    ReplyDelete
  2. aaaaaaaaahahahahaahahhahahaahahahaaahahahaaha
    drago mi je da je marko novakovic (novi profil!!!) brzo nasao novi angazman
    sjajno...da odmorimo malo od buksovaca.

    ReplyDelete