Sunday, August 12, 2012

Crnogorske Olimpijske Izborne Igre


Gospodnje olimpijsko tranzitno krizno predizborno ljeto 2012. Prva godina pregovora i dvadesetdruga godina krize.


Nije se dugo čekalo da se stvori prava olimpijska atmosfera u našoj domovini (blago nama s njom, stvarno). Vesna Medenica na primoriju gradi olimpijsko selo, a stari olimpijac Risto Radović, inače sedmostruki svjetski prvak u kletvama slobodnim stilom (još se prepričavaju njegova finala sa Vericom Radetom) i četvorostruki prvak u bacanju anatema, uzeo je sebi za pravo da počne sa širenjem sportskog i takmičarskog duha. Njegov predlog za rušenje mauzoleja je rasplamsao dugim ljetom opijenu atmosferu. Odmah je uslijedio kontranapad sa Njeguša, iz samog srca Crne Gore, gdje su iz restorana izbačeni žene i djeca, i to srpske nacionalnosti, a ako još dodamo da je crkveni olimpijski komitet na Rumiji obijen i čelična fasada išarana olimpijskim parolama, svima je jasno da igre mogu da počnu.

Staza broj 1 - Srpska Radikalna Demokratska Partija Socijalista (Srpski blok) kojima je cilj da obezbijede plasman i na sledećoj olimpijadi. Oni će gdje god zatreba podržati DPS, samo da bi ih posvađali sa koalicionim partnerom.

Staza broj 2 - Nevladin sektor Demokratske Partije Socijalista kojima je bitno samo da učestvuju, ali i da zaštite ugroženu mojkovačku tratinčicu, te da hemijske olovke na izborima budu u duginim bojama.

Staza broj 3 - Pozitivna Demokratska Partija Socijalista. Novi-stari učesnik u izbornoj trci će pretendovati na što bolji rezultat. Njihov cilj je da otkriju zdravo tkivo DPS-a (lakše je otkriti Atlantidu, ako uopšte postoji), i da pokušaju sa dobrim rezultatom promijeniti DPS iznutra.

Staza broj 4 - Vječiti pobjednik Demokratska Partija Socijalista u koaliciji sa svojom frakcijom sigurni je pobjednik i ove olimpijade. Oni će startovati u trci na 100m na poziciji 99,99 m, dok će ostali učesnici morati proći kompletnu stazu, i to kroz trnje, zamke za medvjede, minska polja i na kraju preživjeti rafalnu paljbu iz mitraljeskih gnijezda, što čini ovu trku fer i pravednom.

Staza broj 5 - Demokratski Front Demokratske Partije Socijalista. Njihov cilj je srebrna medalja i što bolji položaj do sledeće olimijade.

Staza broj 6 - Socijalistička Narodna Demokratska Partija Socijalista se sa sjetom prisjeća da su i oni nekada bili olimpijski prvaci, a sad će se boriti za srebrnu medalju i nadati se da će jednog dana ponovo biti član pobjedničkog tima.

Staza broj 7 - Srpski mediji Demokratske Partije Socijalista koji su dobili specijalnu pozivnicu Crnogorskog olimpijskog komiteta, a sve i da nisu svakako bi i oni učestvovali na našoj olimpijadi. Njihove šanse su nikakve, ali će svojim nastupom natjerati neopredijeljene glasače da izadju i glasaju DPS.

Staza broj 8 - Albanski blok kojima je bitno da se kvalifikuju za sledeću olimpijadu i da što bolje srede svoj prostor u olimpijskom selu.
Rezultati su već poznati i kada se olimpijska baklja ugasi, ispije pobjednički šampanjac, nas posmatrače olimpijade očekuje duga i gladna zima.

Naravno, pored atletske staze biće čirslidersica Viktorija Badža sa maskotom izrađenom u zanatskoj radionici Erotik šopa Venera iz Podgorice, čiji vajari izrađuju i pobjednička odličja za najbolje učesnike ovog turnira.
Koyot

4 comments:

  1. Proširenje porodice

    ženska rukometna reprezentacija donijela je prvu i jedinu olimpijsku medalju Crnoj Gori.Ovaj skor bi,sigurno,bio bolji kada bi MOK u porodicu olimpijskih sportova uključio i nepravedno ignorisana natjecanja:
    - ispijanje dojča;
    - bazanje po Delti;
    - poznavanje porodičnog stabla;
    - čojkanje;
    - junačenje;
    - mrko pogledivanje;
    - poznavanje političke i ekonomske situacije u zemlji i svijetu i predlaganje idealnih rešenja za prevazilaženje svake krize;
    - kladioničarenje;
    - preticanje na punu (rezultat se priznaje samo učesnicima koji živi stignu na cilj).
    - seksanje sa imaginarnim partnerom:
    a) pojedinačno (uh,kako sam ovu jednom izj...)
    b) grupno (znam bar desetoricu koji su je...)

    (by Gundjalo)

    ReplyDelete
  2. staza broj cetiri-hahahaahh lucidno!

    ReplyDelete
  3. Mene rastuži ovo: ,, ... Naravno, pored atletske staze biće čirslidersica Viktorija Badža..."
    Oće li ona da stoji sa lopatom, da čeka eventualni snijeg da čisti?

    ReplyDelete
  4. Hahaha, @ anonimus treći, nije baš tako. Viktoriji je lopata u dupetu, MANSSovci su joj je stavili mjesto lizalice...

    Dragi drugari, stavljajte bar neke nikove u potpisu kad komentarišete pod opcijom anonimus, bar da možemo da se zajebavamo, ovako izgleda da ej jedan te isti ;)

    <3

    ReplyDelete