Monday, January 14, 2013

Poklon kalendar za novo ljeto


Poslije poklon kalendara za svetovno novo ljeto  „12 seks poza“, (svaka za jedan mjesec – u zdravom tijelu zdrav duh) koji smo dijelili uz naše prvo štampano izdanje za novu godinu, sada zbog nedostatka materijalnih sredstava vam stavljamo onlajn kalendar po kojem ćete moći da svetkujete,  planirate i bilježite vaše životne obaveze i dane radosti.

Thursday, January 10, 2013

Još jedno krme na Životinjskoj farmi


U tome je jedina poenta i ništa više. (Viktorijo Badžo, Darko Šukoviću i Sveto Maroviću, ovaj tekst ne morate da čitate. Stvarno vas ovaj mjesec ostavljamo na mir).


Naime, da se odma razumijemo: Depardje nije Pamela Anderson, bez obzira na obimnost sisa, samim tim, pomenuti oblik života i nije toliko interesantan, pogotovo ne posle tri dana prežvakavanja razloga, citata i njegove masne pojave. Mnogo je bitniji žamor provincijalizma, po ko zna koji put. Te da se osvrnemo.

Tuesday, January 8, 2013

Profana radio emisija ?

Prva i već prokleta emisija na Blogofanzinovoj radio stanici koja je prije svega narušila princip ekumenskih odnosa između dvije crkve u Crnoj Gori, izazvala je tragikomičan i neobičan zaplet dan posle najvećeg hrišćanskog praznika.


Naime, dok su juče ujutro na adresu naše redakacije pljuštale novogodišnje žalbe i pisma čitalaca u vezi sa našim radom i ogavnošću kojom uspješno raspolažemo, u prostorijama male Blogofanzinove radio stanice, odvijala se prva i već prokleta božićna radio emisija, poznatog go-go igrača i multimedijalnog novinara Olivera Dupelizića Peška.

Monday, January 7, 2013

Deja Vu 2013

Želimo da vam ova  godina donese sve najbolje i sve ono što uporno želite od 1989. godine, ali vam se nikako ne da.
Uz predivne poslanice dvojice vladika ove šizofrene zemlje i Oca osnivača, Ranka Krivokapića, vrijeme je da i na Blogofanzinu počne nova godina i zasija poruka koja će vas pratiti u ovoj dvijehiljade-baksuznoj godini.